• Wij beloven
  hoogwaardig kwalitatieve zorg

  Het team wordt ieder jaar bijgeschoold en is gecertificeerd bij het Kwaliteits Register Tandartsen. Onze focus ligt op preventie en we doen er alles aan om uw tandartsbezoek zo prettig mogelijk te maken.

  Direct online aanmelden

TEAM EN PRAKTIJK

Tandartsenpraktijk Arnout & Hobbelink is een kleine moderne praktijk in Amstelveen Randwijck, dichtbij Amsterdam Buitenveldert, Amstelveen Elsrijk, Amsterdam-Zuid, RAI Amsterdam en de Zuidas.

Wij beloven hoogwaardig kwalitatieve zorg. In de tandheelkunde gaan de ontwikkelingen zeer snel. Regelmatige bijscholing is noodzakelijk om up-to-date te blijven met nieuwe technieken, tandheelkundige richtlijnen en protocollen.

Het team wordt ieder jaar bijgeschoold en is zodoende gecertificeerd door het KRT (Kwaliteitsregister Tandartsen). Tandartsenpraktijk Arnout & Hobbelink is aangesloten bij beroepsvereniging KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde) en DAED (Dutch Academy Esthetic Dentistry).

Belangrijke pijlers in onze tandartspraktijk

 • Een zorgplan aansluitend op uw wensen

 • Focus op preventie en mondhygiëne

 • Streven naar een pijnloze en prettige behandeling

 • Kwalitatieve behandeling met moderne technieken

 • Heldere uitleg over de inhoud van behandelingen en de kosten

 • Kindvriendelijk

 • Ontspannen sfeer en volop persoonlijke aandacht

Team

Denise Arnout

Denise Arnout

Tandarts

Denise is een breed geschoolde tandarts. met een voorliefde voor esthetische tandheelkunde. Zij is gecertificeerd bij het KRT, en laat zich regelmatig bijscholen om up-to-date te blijven met de modernste technieken, tandheelkundige richtlijnen en protocollen. Na het behalen van haar diploma in 2004, deed Denise ervaring op bij verschillende praktijken, voordat ze in 2006 haar eigen praktijk opende in Amsterdam.

Janneke Hobbelink

Janneke Hobbelink

Tandarts

Janneke is in 2009 afgestudeerd aan de faculteit van tandheelkunde in Amsterdam. Ze heeft in verschillende praktijken ervaring opgedaan en is sinds 2011 werkzaam aan de van Boshuizenstraat. Per 2014 heeft zij de praktijk van Frans van Voorn overgenomen. Zij volgde post academisch onderwijs in esthetische tandheelkunde en andere disciplines. Zij is een breed geschoold practicus en gecertificeerd door het KRT.

Adrian Bonader

Adrian Bonader

Tandarts
Kees van Bueren

Kees van Bueren

Tandarts
Bondien Dekker

Bondien Dekker

Praktijk Manager
Charlotte ten Hoove

Charlotte ten Hoove

Mondhygiëniste
Merel Pop

Merel Pop

Mondhygiëniste
Sanne Bax

Sanne Bax

Mondhygiëniste
Anoosh Khodamoradi

Anoosh Khodamoradi

Paro-preventie-assistente
Leonie Witteman-Top

Leonie Witteman-Top

Preventie-assistente
Sydney van der Meij

Sydney van der Meij

Preventie-assistente
Emma de Vleesschauwer

Emma de Vleesschauwer

Assistente

Behandelingen en werkwijze

Facings

Oneffenheden in uw gebit – scheve tanden, spleetjes, verkleuringen en afgebroken hoekjes – kan de tandarts maskeren en repareren met facings.
> Lees meer

Mondhygiëniste

Onze mondhygiënistes zorgen ervoor dat uw gebit een grondige reiniging krijgt en leveren daarmee een actieve bijdrage aan uw mondverzorging.
> Lees meer

Witte vullingen

Met een witte vulling kunt u uw tand of kies kleurecht herstellen. Na de behandeling ziet uw gebit er weer fraai uit.
> Lees meer

Digital Smile Design

Ontevreden over uw gebit? Met Digital Smile Design kunt u – zonder behandeling – zien hoe een stralende lach er bij u uitziet.
> Lees meer

Tanden bleken

Veel mensen schamen zich voor verkleuringen van het gebit en maken de keuze om hun tanden een paar tinten lichter te maken.
> Lees meer

Wortelkanaalbehandeling

Blijf niet rondlopen met een ontsteking. Een kanaalbehandeling is pijnloos. Door tijdige behandeling voorkomt u grotere schade aan uw gebit.
> Lees meer

Kronen en bruggen

Wanneer u één of meerdere tanden of kiezen mist, tanden verkleurd of slecht gevormd zijn, kunt u deze vervangen met een kroon of brug.
> Lees meer

Gebitsslijtage

Door gebitsslijtage kunnen tanden en kiezen verkleuren, gevoelig worden of de beet van het gebit veranderen waardoor u niet goed kunt kauwen of bijten. Soms zijn er geen klachten en is behandeling toch noodzakelijk om verdere slijtage te voorkomen.
> Lees meer

Wat anderen zeggen:


Denise is een deskundige en prettige tandarts die op de hoogte is van alle tandheelkundige weetjes! Ik ga er met plezier naartoe. De assistentes zijn heel betrokken en lief. Een aanrader.

Joyce Lichteveld


Absolute toppraktijk. Vriendelijk, modern en kundig. Complimenten voor Janneke en haar assistente.

Frank Schot


Dankzij de vakmanschap van mijn tandarts Janneke ziet mijn gebit er weer stralend uit. Top! Wat een vakvrouw. Ook voor de assistentes een compliment. Deskundig en zorgzaam.

Nienke de Groot- van den Bergh


Ik kom al jaren bij Denise Arnout- ze is betrokken, zeer vaardig en een leuk mens. Mijn gebit is al jaren probleemloos. Dank je wel, Denise!

Marinda Hall


Great quality work and, most importantly, the kids loved it! Not a single tear was spilt.

Sander van Kasteren


Ik zal nooit zeggen dat ik met plezier naar de tandarts ga, maar juist daarom ben ik des te blijer met hoe Denise en haar collega’s mij behandelen. Kan me geen betere tandarts wensen!

Louis Dekker

Aanmelden als nieuwe patiënt?

Op dit moment is er nog plek voor nieuwe patiënten