• Wij beloven hoogwaardig kwalitatieve zorg

  Het team wordt ieder jaar bijgeschoold en is gecertificeerd bij het Kwaliteits Register Tandartsen. Onze focus ligt op preventie en we doen er alles aan om uw tandartsbezoek zo prettig mogelijk te maken.

  Direct online aanmelden

TANDHEELKUNDIG TEAM

Tandarts Amstelveen

Tandartsenpraktijk Arnout & Hobbelink is een kleine moderne tandarts in Amstelveen Randwijck, dichtbij Amsterdam Buitenveldert, Amstelveen Elsrijk, Amsterdam-Zuid, RAI Amsterdam en de Zuidas.

Wij beloven hoogwaardig kwalitatieve zorg. In de tandheelkunde gaan de ontwikkelingen zeer snel. Regelmatige bijscholing van tandartsen is noodzakelijk om up-to-date te blijven met nieuwe technieken, tandheelkundige richtlijnen en protocollen.

Ons team van tandartsen en mondhygiënisten wordt ieder jaar bijgeschoold en is zodoende gecertificeerd door het KRT (Kwaliteitsregister Tandartsen). Tandartsenpraktijk Arnout & Hobbelink is aangesloten bij beroepsvereniging KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde) en DAED (Dutch Academy Esthetic Dentistry).

Belangrijke pijlers in onze tandartspraktijk

 • Een zorgplan aansluitend op uw wensen

 • Focus op preventie en mondhygiëne

 • Streven naar een pijnloze en prettige behandeling

 • Kwalitatieve behandeling met moderne technieken

 • Heldere uitleg over de inhoud van behandelingen en de kosten

 • Kindvriendelijk

 • Ontspannen sfeer en volop persoonlijke aandacht

Tandheelkundig Team

Denise Arnout

Denise Arnout

Tandarts
Janneke Hobbelink

Janneke Hobbelink

Tandarts

In 2004 studeerde Denise af aan de ACTA in Amsterdam. Janneke rondde haar studie aan de ACTA af in 2009. Geheel toevallig volgden ze allebei aan het einde van hun studie een post grad. implantologie traject aan Columbia University in NY. In 2007 startte Denise haar eigen praktijk waarna 2014 hun paden kruisten. De klik was er.  Ze deelden dezelfde visie en passie voor tandheelkunde. Janneke nam een praktijk over en ze besloten daarna samen verder te gaan.

‘Tandheelkunde is een mooi beroep omdat je aan de ene kant een band krijgt met de mensen omdat je ze jaarlijks terugziet. We zien kinderen echt opgroeien tot volwassenen. Anderzijds is het nooit saai omdat het zoveel specialisaties kent en je dus nooit uitgeleerd raakt.

Onze kracht is dat we ons in de jaren in alle specialisaties hebben ontwikkeld waardoor we alles zelf uitvoeren. Van reguliere controles, kanaalbehandelingen en vullingen tot aan implanteren, de cosmetische behandelingen met Digital Smile Design of doorzichtige beugels zoals Invisalign. Door deze brede scholing houden we goed overzicht over het totale plan, zonder het persoonlijke contact en de wens van onze patiënten uit het oog te verliezen. Moet er toch een behandeling door een specialist worden uitgevoerd, dan hebben we een fijn netwerk waarbinnen we kunnen verwijzen voor de beste zorg. Sinds 2021 hebben we techniekwerk in eigen beheer. Design en productie doen we zelf waardoor u dezelfde dag een kroon of brug geplaatst krijgt. Veel mensen vinden dit erg prettig.

 Speciale aandacht vereist de bange patiënt en kinderen. Het geeft ons veel voldoening als we hun vertrouwen kunnen winnen en we ze met een glimlach naar buiten sturen. ‘

Denise woont met haar gezin in Amstelveen. In haar vrije tijd houdt ze van yoga, haar huisje op de camping, snowboarden en reizen.
Janneke woont met haar gezin in Abcoude. In haar vrije tijd houdt ze van hockey, zingen, skiën en af en toe nog even dansen.

Fleur van den Hout

Fleur van den Hout

Tandarts
Isabelle Kouwenhoven

Isabelle Kouwenhoven

Mondhygiënist
Sara Ahmedie

Sara Ahmedie

Mondhygiënist in opleiding
Anoosh Khodamoradi

Anoosh Khodamoradi

Paro-preventie-assistent
Sydney van der Meij

Sydney van der Meij

Paro-preventie-assistent
Carolina de Jonge

Carolina de Jonge

Preventie-assistent
Cynthia Giltay

Cynthia Giltay

preventie-assistent
Stefanie Atolik

Stefanie Atolik

balie-assistent

Tandheelkundige behandelingen

Facings

Oneffenheden in uw gebit – scheve tanden, spleetjes, verkleuringen en afgebroken hoekjes – kan de tandarts maskeren en repareren met facings.
> Lees meer

Mondhygiëniste

Onze mondhygiënistes zorgen ervoor dat uw gebit een grondige reiniging krijgt en leveren daarmee een actieve bijdrage aan uw mondverzorging.
> Lees meer

Witte vullingen

Met een witte vulling kunt u uw tand of kies kleurecht herstellen. Na de behandeling ziet uw gebit er weer fraai uit.
> Lees meer

Digital Smile Design

Ontevreden over uw gebit? Met Digital Smile Design kunt u – zonder behandeling – zien hoe een stralende lach er bij u uitziet.
> Lees meer

Tanden bleken

Veel mensen schamen zich voor verkleuringen van het gebit en maken de keuze om hun tanden een paar tinten lichter te maken.
> Lees meer

Wortelkanaalbehandeling

Blijf niet rondlopen met een ontsteking. Een kanaalbehandeling is pijnloos. Door tijdige behandeling voorkomt u grotere schade aan uw gebit.
> Lees meer

Kronen en bruggen

Wanneer u één of meerdere tanden of kiezen mist, tanden verkleurd of slecht gevormd zijn, kunt u deze vervangen met een kroon of brug.
> Lees meer

Gebitsslijtage

Door gebitsslijtage kunnen tanden en kiezen verkleuren, gevoelig worden of de beet van het gebit veranderen waardoor u niet goed kunt kauwen of bijten. Soms zijn er geen klachten en is behandeling toch noodzakelijk om verdere slijtage te voorkomen.
> Lees meer

Wat anderen zeggen:


Denise is een deskundige en prettige tandarts die op de hoogte is van alle tandheelkundige weetjes! Ik ga er met plezier naartoe. De assistentes zijn heel betrokken en lief. Een aanrader.


Absolute toppraktijk. Vriendelijk, modern en kundig. Complimenten voor Janneke en haar assistente.


Dankzij de vakmanschap van mijn tandarts Janneke ziet mijn gebit er weer stralend uit. Top! Wat een vakvrouw. Ook voor de assistentes een compliment. Deskundig en zorgzaam.


Ik kom al jaren bij Denise Arnout- ze is betrokken, zeer vaardig en een leuk mens. Mijn gebit is al jaren probleemloos. Dank je wel, Denise!


Great quality work and, most importantly, the kids loved it! Not a single tear was spilt.


Ik zal nooit zeggen dat ik met plezier naar de tandarts ga, maar juist daarom ben ik des te blijer met hoe Denise en haar collega’s mij behandelen. Kan me geen betere tandarts wensen!

Aanmelden als nieuwe patiënt?

Op dit moment is er nog plek voor nieuwe patiënten