HUISREGELS EN ALGEMENE VOORWAARDEN

We verwelkomen u graag bij Tandartsenpraktijk Arnout & Hobbelink.

We streven ernaar om u hoogwaardige kwalitatieve zorg te leveren, waarbij veiligheid, privacy en hygiëne centraal staan.

Daarom hanteren we een aantal huisregels om de praktijk zo soepel mogelijk te laten verlopen en u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Belangrijke pijlers in onze praktijk

– Een zorgplan aansluitend op uw wensen
– Voorkomen van onnodige behandelingen, focus op preventie en mondhygiëne
– Streven naar een pijnloze en prettige behandeling
– Heldere uitleg over de inhoud van behandelingen en de kosten
– Kwalitatieve behandeling met moderne technieken
– Kindvriendelijk
– Volop persoonlijke aandacht, we luisteren naar uw wensen, samen bespreken we wat bij u het beste past

Afspraken en e-mail reminder

Het is prettig als u op tijd op uw afspraak komt. Wij streven ernaar zoveel mogelijk op schema te blijven, zodat u zelf ook niet lang hoeft te wachten in de wachtkamer. Door onvoorziene omstandigheden kan het schema helaas toch weleens uitlopen, waardoor u iets langer moet wachten dan het afgesproken tijdstip.

Tot 48 uur voor de afspraak mag u uw afspraak (telefonisch of per e-mail) kosteloos afzeggen of verzetten. Vrijdagmiddagen, weekenden en feestdagen tellen niet mee. Voorbeeld: heeft u op maandag een afspraak die u wilt afzeggen of verzetten, dan kan dat kosteloos tot en met de vrijdagochtend vooraf. Behalve wanneer die vrijdag toevallig ook een feestdag is.

Indien u onverhoopt toch binnen 48 uur voor de afspraak af moet zeggen of niet op uw afspraak komt, zijn wij helaas genoodzaakt de gereserveerde behandeltijd in rekening te brengen. We berekenen dan € 25 per kwartier.

Om u aan uw afspraak te herinneren, ontvangt u vooraf gratis een e-mail ter reminder. Komt de afspraak toch niet goed uit, dan kunt u hierop antwoorden met het verzoek om de afspraak te verzetten, tot 48 uur voorafgaand aan de afspraak. Er kunnen echter geen rechten aan deze gratis reminder worden verleend.
U blijft zelf verantwoordelijk voor het onthouden van uw afspraken, ook als u de reminder niet heeft ontvangen of als de reminder in uw spam is beland. Indien u herhaaldelijk niet op uw afspraken bent gekomen, en u zich niet minimaal 48 uur vooraf (telefonisch of per e-mail) heeft afgemeld, zien we ons genoodzaakt u uit te schrijven.