TECHNIEKKOSTEN

Tandartstarieven 2022

In Nederland worden de tandartstarieven ieder jaar vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Kijk voor een overzicht van de tandartstarieven op tandarts.nl.

Tandtechniekkosten 2022

In een aantal gevallen is het tandartstarief exclusief techniekkosten. Techniekkosten zijn de kosten die voor sommige behandelingen gemaakt moeten worden, die wij extern inkopen bij technieklabs. Bijvoorbeeld bij kronen, bruggen, kunstgebitten, facings en implantaten.

Bij tandartsenpraktijk Arnout & Hobbelink maken we gebruik van verschillende technieklabs, met verschillende kwaliteiten materialen:

 • Gaat u voor perfectie, dan zijn er premium kronen, bruggen en facings met een hogere techniekprijs.

  Voor de premium tandtechniek werkt Tandartsenpraktijk Arnout & Hobbelink samen met senior cosmetisch tandtechnicus Milo Bakker en cosmetisch tandtechnicus Gino Signorello.

  Cosmetisch tandtechnicus Milo Bakker is lid van DAED (Dutch Academy for Esthetic Dentistry) en aangesloten bij VLHT (Vereniging van Laboratorium Houdende Tandtechnici). Deze senior specialist stelt de hoogste eisen aan tandtechniek. Milo Bakker geeft u de garantie van de beste kwaliteit esthetiek in uw mond, oftewel: de mooiste, natuurlijke lach.

  Download Prijslijst Senior Cosmetisch Tandtechnicus Milo Bakker 2018 (Premium)

  Cosmetisch tandtechnicus Gino Signorello heeft 20 jaar ervaring in de restauratieve en esthetische tandheelkunde, en is lid van AACD (American Academy of Cosmetic Industry). Hij voert tandtechniek uit met klinische precisie en artistieke perfectie.

  Download Prijslijst Cosmetisch Tandtechnicus Gino Signorello 2018 (Premium)

Elke situatie is verschillend. Wat voor u persoonlijk geldt, hangt erg af van uw gebitsprobleem en wensen.

Voor de kiezen is bijvoorbeeld een sterkere kwaliteit nodig, om goed te kunnen kauwen. En voor de voortanden wordt meestal gekozen voor een zo natuurlijk mogelijke tandkleur, niet van echt te onderscheiden.