• Makkelijk online aanmelden
  bij Tandartsenpraktijk
  Arnout & Hobbelink

  Meld u direct aan door hieronder uw gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met u op voor het inplannen van de eerste afspraak. Bellen, mailen of langskomen mag natuurlijk ook.

AANMELDEN NIEUWE PATIËNT

Bij Tandartsenpraktijk Arnout & Hobbelink in Amstelveen Randwijck is op dit moment nog ruimte voor nieuwe aanmeldingen.

Onze werkwijze

 • De intake

  De intake bestaat uit een kennismakingsgesprek, het afnemen van een gezondheidsvragenlijst en het mondonderzoek. Indien nodig worden röntgenfoto’s gemaakt om het onderzoek compleet te maken.

 • Uw huidige gebitssituatie wordt met u besproken.

  U krijgt uitleg en advies over de mogelijke behandelingen. Zo kunt u weloverwogen een keuze maken die het beste bij u past om uw gebit gezond te houden.

 • U ontvangt een persoonlijk afgestemd behandelplan.

  Indien u financiële belemmeringen heeft, is het vaak mogelijk om het behandelplan over een langere periode te spreiden. Ook kunt u een betalingsregeling treffen, als u het bedrag niet in één keer kunt betalen. Dat kan bijvoorbeeld van pas komen bij grotere ingrepen.

Meld u aan door hieronder uw gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met u op voor het inplannen van de eerste afspraak.

Vanzelfsprekend kunt u ook bellen, mailen of langskomen in de praktijk om u aan te melden. Tijdens openingsuren kunt u ons bereiken via info@ahtandartsen.nl of telefoonnummer 020 – 64 20 707. Kijk voor openingstijden en het plannen van uw route op de contactpagina.

DIRECT AANMELDEN ALS NIEUWE PATIËNT

 • Vul hieronder uw gegevens in en druk op de ‘verstuur’-knop.
 • U ontvangt een bevestiging per e-mail.
 • Wij nemen contact met u op voor het inplannen van de eerste afspraak. Daarbij proberen we zoveel mogelijk aan te sluiten bij de contactvoorkeur die u hieronder invult.


  BellenMailen

  (minimaal 1 terugbelvoorkeur aankruisen)
  Geen voorkeur (alle dagen/tijdstippen zijn goed)MaandagochtendMaandagmiddagDinsdagochtendDinsdagmiddagWoensdagochtendWoensdagmiddagDonderdagochtendDonderdagmiddagVrijdagochtendVrijdagmiddag

  (Eventueel kunt u hier een opmerking plaatsen. Of leeg laten en uw aanmelding indienen door te drukken op de verstuur-knop.)


  GoogleFacebookFlyer/foldervia een bekendeanders

  • Deze website is beveiligd met een SSL-certificaat, uw gegevens worden veilig verstuurd.

   Tandartsenpraktijk Arnout & Hobbelink gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.