• Bel mij terug

  Buiten openingstijden of overdag tussendoor snel een afspraak regelen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug. Invullen duurt ongeveer 30 seconden. Zo hoeft u er niet meer aan te denken.

AFSPRAAK MAKEN (BEL MIJ TERUG)

Onze werkwijze bij het maken, verzetten of afzeggen van een afspraak

 • Afspraak maken

  Komt het nu niet uit om te bellen of te mailen, of wilt u buiten openingstijden toch een afspraak maken? Vul hieronder uw gegevens en terugbelvoorkeuren in en wij bellen u terug op een moment dat u beter past. Zo hoeft u er niet meer aan te denken.

  Natuurlijk kunt u ook telefonisch of per e-mail een afspraak maken, als u dat prettiger vindt. Kijk bij contact voor de openingstijden.

 • Gratis e-mail reminder vooraf

  Om u aan uw afspraak te herinneren, ontvangt u vooraf een gratis e-mail reminder. U blijft wel zelf verantwoordelijk voor het onthouden van uw afspraken.

 • Afzeggen of verzetten van een afspraak

  Tot 48 uur voor de afspraak mag u uw afspraak (telefonisch of per e-mail) kosteloos afzeggen of verzetten.
  Vrijdagmiddagen, weekenden en feestdagen tellen niet mee. Voorbeeld: heeft u op maandag een afspraak die u wilt afzeggen of verzetten, dan kan dat kosteloos tot en met de vrijdagochtend vooraf. Behalve wanneer die vrijdag toevallig ook een feestdag is.

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en bel-mij-terug-tijdsvoorkeuren in. Dan bellen wij u terug voor het inplannen van een nieuwe afspraak, op een moment dat u het beste past.

Vanzelfsprekend kunt u ook bellen, mailen of langskomen in de praktijk voor informatie of om een nieuwe afspraak te maken. Tijdens openingsuren kunt u ons bereiken via info@ahtandartsen.nl of telefoonnummer 020 – 64 20 707. Kijk voor openingstijden en het plannen van uw route op de contactpagina.

NIEUWE PATIËNT?
(EERSTE AFSPRAAK / INTAKE)

Bent u nieuw in onze tandartspraktijk? Wilt u zich aanmelden als nieuwe patiënt? Is dit uw eerste afspraak bij ons?
Vul uw gegevens in, dan bellen wij u voor het inplannen van de eerste afspraak / intake.

BEL MIJ TERUG

 • Vul hieronder uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en terugbelvoorkeuren in en druk op de ‘verstuur’-knop.
 • U ontvangt een bevestiging per e-mail.
 • Wij bellen u terug tijdens openingstijden, voor het inplannen van een nieuwe afspraak. Daarbij proberen we zoveel mogelijk aan te sluiten bij de terugbelvoorkeuren die u hieronder invult.

  Geen voorkeur (alle dagen/tijdstippen zijn goed)MaandagochtendMaandagmiddagDinsdagochtendDinsdagmiddagWoensdagochtendWoensdagmiddagDonderdagochtendDonderdagmiddagVrijdagochtendVrijdagmiddag

  (Eventueel kunt u hier een opmerking plaatsen. Of leeg laten en uw bel-mij-terug-verzoek verzenden door te drukken op de verstuur-knop.)

  • Deze website is beveiligd met een SSL-certificaat, uw gegevens worden veilig verstuurd.
  Google-Beoordeling
  4.7
  Gebaseerd op 90 recensies
  js_loader