ROUTE VAN OUDE NAAR NIEUWE PRAKTIJK

Van Boshuizenstraat, Amsterdam – Texelstraat 78, Amstelveen

AUTO (6 min)
Rijd de van Boshuizenstraat af richting de Buitenveldertse laan en sla daar linksaf. Na het benzinestation slaat u rechtsaf de Rembrandtweg in. Bij de eerste rotonde slaat u rechtsaf en dan meteen weer links de Vlielandstraat in. Aan het einde slaat u linksaf de Texelstraat in en daar ziet u de praktijk aan uw linkerhand.

FIETS/BROMMER (7 min)
Rijd de van Boshuizenstraat af richting Buitenveldertse laan en sla daar linksaf. De Buitenveldertse laan is tijdelijk opgebroken dus sla zodra u het water over fietst rechtsaf de Bos en Vaart laan in. Sla de eerste afslag links af de Henegouwse laan in. Deze rijdt u tot het einde. Daar draait u naar rechts de Laan van Rozenburg in en meteen links de Rottumerstraat. Aan het einde slaat u rechtsaf de Vlielandstraat in. Aan het einde slaat u linksaf de Texelstraat in. Daar ziet u de praktijk aan uw linkerhand.

OV ( 15 min)
Loop naar de Buitenveldertse laan richting tram 5 / metro 51. Neem twee haltes richting Amstelveen en stap uit bij halte Kronenburg. Vanaf hier is het 7 min lopen. Loop rechts de Rembrandtweg in. Loop rechtdoor tot u bij de winkels komt. Hier kunt u op het pleintje rechts van de winkel Fotolerant winkel doorsteken en staat u in de Texelstraat. U vindt de praktijk aan uw rechterzijde na 50 m.

Een Uber ritje kost u 6 á 7 euro.

Klik hier voor onze algemene contactpagina.